Къде финансите и технологиите се сливат

Телефоните „износоустойчиво“ не са нещо ново, но за мнозина тя ще бъде първият път, когато чух термина. Това е адаптация на английски „ruggedize“, което се отнася до устройствата, които те притежават качества, които имат за цел да има дълъг живот. Като се вземе това в света на мобилните телефони, ние ще се говори за устройства, които имат специална защита срещу всички видове агресия, като падне, твърди частици (прах, пясък), течности и дори високи температури.

Производителите на мобилни класики като Motorola и Nokia, са били водене през цялата си история някакъв друг модел от този тип в каталога, но без да даде повече публичност, че е предназначен за потребители на професионална среда, хора с работни места в терминалите имаше сериозни рискове от падане, така че в повечето случаи най-голяма защита беше гумено покритие, което прави джаджа отскока да докосват земята.
С появата на смартфони, произведени революция, която прави нашите телефони вече не са прости устройства, които се използват, за да правят и получават обаждания, за да отвори вратата за всички видове инструменти, които улесняват комуникацията, организация и дори работят. В същото време, тези устройства са по-деликатни от тези на старите телефони, особено крехкостта на екраните, които се е увеличил интересът към пригодени за особено тежки телефони.
Устройствата за защита могат да постигнат различни степени, и днес е все по-често да се намери модели, които са резистентни към малък somerxementos вода и прах. Въпреки това, за най-крайните случаи ние трябва да се обърнем към марки, които се специализират в силно пригодени за особено тежки телефони, като CAT, компания, известна с индустриални машини.
В каталога на CAT са особено тежки смартфони, за да отговарят на различни нужди и среден клас модели и други ниско, което от техните спецификации, ще бъде поставен в средата на гама – висока. Един от най-новите модели, котката S60, подчертани от присъствието на топлинна камера, която позволява да се знае температурата на обекти, които улавя, или да признае наличието на лице в тъмното, което го кара да бъде от голяма полза, например, за екипи оздравяване.